Marxa pels Drets Socials 2015: participa-hi!

576_1393677414863610

Com cada any, i ja en van tres, la Xarxa de Lluita pels Drets Socials de Girona i de Salt organitza la Marxa pels Drets Socials (edició 2015). El dissabte 7 de març a partir de les 11h, davant de la Coma Cros de Salt (cr. Sant Antoni, 1) us esperem per començar la caminada reivindicativa.

?La Marxa ?transcorrerà durant tot el matí fins arribar a la plaça del Vi de Girona.  Durant la Marxa es visitaran diferents espais relacionats amb els drets socials. Uns drets socials, que amb l’excusa de la crisi, ?continuen patint les retallades dels Governs català i espanyol;? i que cal defensar per tal de garantir el nostre benestar col·lectiu.
Al llarg de la Marxa es tindran en compte les darreres retallades en drets socials i les lleis aprovades recentment i que resulten més regressives.? Es realitzaran? accions per exigir la plena ocupació i contra la precarització del treball i pel dret a l’habitatge.? També reivindicarem un sistema sanitari públic, de qualitat i lliure de privatitzacions.? Així mateix, es farà una crida per recuperar l’espai de la Coma Cros per als veïns i veïnes de Salt i convertir-lo en un projecte de gestió comunitària. En arribar a la plaça del Vi, cap a les 13h, es llegirà un manifest final i podrem gaudir d’una actuació del cantautor Joanjo Bosk i d’un vermut popular.
Des de la Xarxa de Lluita pels Drets Socials convidem la ciutadania de Girona, de Salt i d’arreu a participar-hi;? a sortir al carrer de forma alegre i combativa? el dissabte ?7 de març.?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *